Thuiscursus Scenario Schrijver

Patrick Bernauw – Docent Scenario Schrijven from Volwassenenonderwijs on Vimeo.

Kan jij tijdens de film of op televisie ook zo genieten van een boeiende dialoog of een onverwachte plotwending? Zit je zelf vol ideeën voor een spannend verhaal of een romantische scéne? Met de thuiscursus Scenario Schrijver grijp je de kans om je schrijftalent te tonen!

Tijdens de cursus leer je hoe je een interessante verhaallijn met een goede structuur opzet. Je verpakt jouw creatieve ideeën in een cluster van pakkende scènes. Met meeslepende verteltechnieken en geloofwaardige personages intrigeer je de toeschouwer.

Je kan direct aan de slag na je inschrijving. De digitale cursus staat binnen de minuut op jouw profielpagina en op het online studentenplatform. De papieren versie gaat onmiddellijk op de post. Die weet je snel te vinden bij jou thuis in de brievenbus. Je kunt ook een jaar lang een beroep doen op mijn online begeleiding. Dankzij de flexibiliteit van een thuisstudie studeer je waar en wanneer je maar wil. Pas als je er helemaal klaar voor bent, maak je een eindwerk, bij wijze van examen.

Kostprijs: 209.00 euro. Alle info, inschrijvingen, betalingen hier!